Lucia, mys med familjen Johansen!

I onsdags va det mys i bassängen på babysimmet, massa värmeljus runt hela bassängen. Fröken bjöd på pepparkakor och julmust också, jättemysigt. Wilma gjorde ett fridyk, dvs att fröken höll i henne och släppte sedan för att hon skulle greppa tag i Mårtens tummar och han då hjälpte henne upp, jättehäftigt och hon fixade det kanon bra!!
I Torsdags va vi till mitt jobb och åt jullunch, varje lucia så bjuder jobbet på risgrynsgröt, luciatåg, luciafika och tipspromenad. Det finns lotter att köpa också. Det är idrottsklubben som är annordnare, alla pensionärer är inbjudna också. Kanontrevligt. Wilma åt också risgrynsgröt för glatta livet! Efteråt va det dags för avslutning på Öppna förskolan (Öppnis). Wilma fick vara tomtemor. Massa små pepparkaksgubbar och tomtar va det på plats. Extra mycket sånger och självklart extra gott fika! Super mysigt va det! Mårten va också med för att se hur det är!
Fredagen bjöd på kupolen och lite inhandling av de sista julklapparna. Wilma tyckte att det va alldeles för roligt på kupolen så hon sov en kvart på hela tiden... hela dan!! Snacka om en slagen hjälte när hon väl somnade!!!!

Mårten har jobbat mycket natt denna vecka och lika så på lördags natt. Då passade jag på att ha lite tjejer här, Söder, Ax och Ceder va förbi för den årliga julklappsbytet. Jag fick en kofta, kokbok och oliver med vitlök samt ett choklad fondu set. Super bra julklappar från super bra människor. Tack för en trevlig kväll!

De gick vid 00:30 så då slocknade yttligare en slagen hjälte!!


Och slutligen då i går, jag o Wilma tog en promenad och delade ut lite av julkorten som va kvar. Gick sedan hem o pussade på pappa Mårten innan vi tog bilen ut till Sundborn för att dela ut julklappar till mina gudsöner. Så häftigt o se nu när det känns att Wilma och grabbarna är mer jämngamla, nu tar ju Wilma sig fram och då blir grabbarna snällare mot henne också. De är så mysiga. De har lärt sig säga Mårten iallafall så de ropade efter honom hela kvällen.. haha!!  Vi fikade där och gudmor fick visst också en julklapp, en kalender med bilder på Emil och Markus! Helmysigt!! TUSEN TACK! En grej som va extra rollig va när Markus satte sig på en av deras små bilar som bakom har en stång att hålla i (typ som en gå vagn), Wilma tog tag i stången, Markus körde (inte direkt så jätte sakta) och Wilma "sprang" nästan efter. Har aldrig sett henne röra på fötterna så snabbt! haha!!! Bra jobbat! Måste också säga att det är sååå kul att ha dessa 2 till mina gudsöner, ska bli kul att följa deras framfart!


Det blev pizza på vägen hem, gott och enkelt. Såg galan med Svenska hjältar igår och då kom det en och en annan tår vill jag lova. Beundransvärda människor!

Nu är det dags för lite lek!!!! Talk to you soon!!!



Kommentarer
Pörnie-Börnie

Tjingeling i stugan! Här är det kallt idag, -13 grader.. Brr..Brr.. Håvade in 9:e raka segern utan förlust igår i innebandyn :) Har sista matchen på lördag innan juluppehåll, då får man vila och äta upp sig... Pust! Ha det toppen! Kram kram..

2007-12-17 @ 09:52:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0